دلال فروش بیمه (The Rainmaker) فیلمی درام آمریکایی و محصول سال ۱۹۹۷ است. این فیلم داستان یک شرکت آموزش بیمه فاسد است که وکیلی باهوش به نام بروزو بر ضد آن کار وکالت را انجام میدهد. به موازات این داستان بروزو درگیر یک پرونده دیگر میشود و سعی میکند به دختر بیپناهی که کلی نام دارد کمک کند.
اشتیاق به ارضای خودخواهی در جمع آوری دوره ثروت و پرستش پول از طریق تاکتیکهای کلاهبرداری و فریبنده به یک پدیده روزافزون قابل رویت و بسیار مخرب در جامعه تبدیل شده است. البته بعضیها نسبت به حرص و طمع دید خوبی دارند. آنها معتقدند حریص بودن باعث رشد اقتصادی میشود اما تبعات منفی هم دارد. اگر کسی شما را حریص بنامد چه حسی به شما دست میدهد؟
قطعا احساس بدی خواهید داشت، اثرات مثبت و منفی داشتن حرص و آز چیست؟
موج مثبت و منفی حرص و طمع را بشناسید
تأثیرات منفی حرص و طمع بر جامعه این است که به بخش غیرقابل اطمینان و پایدار جهان اجازه میدهد عصبانیت و بیفکری خود را به طور مشروع به دیگران منتقل کند. این امر بر جهان تأثیر منفی میگذارد زیرا بخش های پایدار جهان را تضعیف می کند، که نشان دهنده پیشرفت بشر است.
آیا حریص بر جهان تأثیر مثبت دارد؟ این هدفی را فراهم میکند که به افراد امکان میدهد مسیرهای عصبی مبارزه مداوم و تحمل را در مغز خود ایجاد کنند که به آنها احساسات خوبی چون احساس زنده بودن و پیشرفت کردن را القاء میکند و همین موضع باعث رشد اقتصادی جامعه میشود. اما این مسیر تا کجا ادامه دارد؟ مشکل همینجاست، حرص و آز پایان ندارد و تا فرد را به کام مرگ نکشاند تمام نمیشود.
بسیاری از افراد میخواهند با بازاریابی بیمه ثروت را به حدی جمع کنند که دیگران و حتی خودشان هم نمیتوانند از آن استفاده کنند. فایده این دوره آموزش بیمه دارایی چیست؟ این طمع برای اینگونه افراد فقط با اعتیاد افراد نسبت به مواد مخدر قابل مقایسه است.
حرص و طمع روابط خانواده را میشکند و آن را متلاشی میکند و احساس عشق بین اعضای خانواده را به رقابت و خودخواهی تغییر میدهد و در نهایت روحیه اجتماعی را بدتر می کند. حرص و آز وجود فرد را مثل خوره میخورد و صفات بد را در او گسترش میدهد، مانند خودخواهی، عصبانیت، حسادت و رقابت ناسالم. اینها رشتههای خوشبختی را میخورند و در نهایت منجر به مرگ میشوند.