زندگینامه بهروز فروتن ، رسیدن به موفقیت بعد از شکست را در این مقاله مطالعه کنید.
آکادمی بازار در این مقاله زندگینامه بهروز فروتن و چگونگی رسیدن او از شکست به موفقیت را بیان می کند. بهروز فروتن از دوران کودکی وارد بازار کسب و کار شد و با تشویق و حمایت پدرش پیش کاسب های محل برای شاگردی می رفت و اینگونه بود که به اعتقاد خودش جوهر کار و عشق به کار در وجود وی ریشه کرده و زندگیاش با کار عجین شده است.
همچنین بخوانید: زندگینامه پیر امیدیار ، مرد ثروتمند ایرانی
آکادمی بازار با مدیریت دکتر احمد محمدی، مجموعهای از ویدئوهای آموزشی و انگیزشی منتشر کرده است که میتواند پاسخگوی برخی دغدغههای ذهنی کاربران باشد. عناوین برخی از این ویدئوهای آموزشی عبارتند از: منتظر معجزه بمانم یا قوانین موفقیت را یاد بگیرم؟، از کجا بفهمیم در آینده موفق خواهیم شد یا خیر؟ ، چگونه میتوانیم زندگی را طور دیگری ببینیم؟، نقش مشکلات در زندگی ما چیست؟، چه زمان به موفقیت میرسیم؟ و بسیاری از ویدئوهای آموزشی که میتواند راهگشا باشد.
با ما برای مطالعه ادامه زندگینامه بهروز فروتن همراه باشید.
زندگینامه بهروز فروتن از کودکی تا فارغ التحصیلی
بهروز فروتن در سال ۱۳۲۴ در تهران متولد شد او در امیریهی تهران به دنیا آمد در سن ده سالگی پدرش را از دست داد پدر او رئیس بازنشسته شده ی اداره ی آگاهی بود . فروتن همیشه یک حرف را از پدرش به یادگار دارد پدرش میگفت انسان باید جوهر کار داشته باشد. دوران سخت و طاقت فرسای بدون حمایت پدر را با تلاش طی کرد و چون عضو کوچک خانواده بود مشکلات زندگی بر روی او خیلی تاثیر می گذاشت .
بهروز در کودکی از فروش درصدی محصولات مثل بادبادک، فانوس، روروک و تعمیر دوچرخه و غیره و دسترنج کار در تعمیرگاهها مخارج خود را به دست می آورد و اموال پدری در زندگی وی چندان نقشآفرین نبود . بهروز پس از تمام شدن تحصیلاتش در رشته مدیریت دانشگاه تهران شروع به تدریس درس مدیریت در مدرسه کرد . ولی به دلیل مسائل و مشکلاته زیاد زندگی مجبور شد در کنار تدریس به کاره پیمانکاری نیز مشغول شود .

راه اندازی کسب و کار توسط بهروز فروتن
در زندگینامه بهروز فروتن می خوانیم که او درست وقتی که خیالش راحت شده بود و همه چیز طبق خواسته اش پیش میرفت به خاطره اعتماده اشتباهش به یکی از دوستان نزدیک خود بدهی شدیدی به بار آورد آنقدر که تمام دارایی اش را از دست داد . در این موقعیت بود که به فکره راه اندازی کسب و کار جدید افتاد که کم هزینه باشد و به سرمایه ی کمی نیاز داشته باشد .
مشاوره کسب و کار میانبری برای رونق کار
به همین علت به سراغ تولید فرآورده های غذایی افتاد که به کمک همسر و فرزندانش در زیرزمین اجاره ای انجام دهد . و در طول این سالها هر روز در ساعات 3 ـ 5/2 صبح با یک ژیان که به سختی آن را خریده بود برای به دست آوردن مواد اولیه به میدان می رفت و همسرش نیز مواد غذایی مانند رب و ترشی و مربا و غذاهایی مانند کشک بادمجان درست می کرد .
او با ژیان خود آن ها را به فروشگاه ها میبرد و میفروخت . و وقتی مورد حمایت و استقبال خانواده اش قرار گرفت عزم خود را برای شروع فعالیت تجاری صنعتی جزم کرد. و سپس خانه ی خود را فروخت و با پولش کارش را توسعه داد و با یازده نفر از آشنایانش شریک شد .
مشکلات بر سر راه بهروز فروتن
در زندگینامه بهروز فروتن بیان می شود که او دو سال بعد با اندک پس اندازش و فروش جواهرات همسرش حتی حلقه ی ازدواجشان موفق شد یک کارگاه اجاره کند ولی درست زمانی که قرار بود پروانه ی بهداشت را بگیرد گارگاهش آتش گرفت و تمام وسایله کارگاه در آتش سوخت.
در دوره بازاریابی و فروش ” ستارگان فروش ” خود را به یک فروشنده تمام عیار تبدیل کنید.
حتی بعضیها به خاطر همین آتشسوزی به وی تهمت زدند که برای پول گرفتن از بیمه، عمدا کارگاهش را آتش زده؛ این در حالی بود که اصلا کارگاه فروتن بیمه نبود. در این دوران محصولاتش فروش نرفت و حتی فاسد شد .
دوران سختی برای فروتن و خانواده اش بود و به سختی مواد اولیه تهیه میکردند و تولید و توزیع محصولاتشان سود کمی برایشان داشت.البته این اتفاقات نکتهای را به وی آموخت که وقتی وارد اتوبان میشوی باید بدانی که اتوبان یک راه خروج دارد. و گرفتن پروانه و مجوز های مربوطه به دلیل وجود برندهای معتبر دیگر کاره سختی بود و موانع بسیاری پیش رویش بود . چون آن ها به تولید خانگی مشغول بودند جلوی کارشان را گرفتند و تاکید کردند که باید همه موارد استاندارد، بهداشت و بحثهای صنعتی را در تولید مواد غذایی رعایت کند.
در زندگینامه بهروز فروتن به گفته خودش بیان می شود که در آن سال ها تلاش زیادی کرد تا مجوز را بگیرد اما یا به حرفش گوش نمیکردند یا از اداره بیرونش میکردند در آن زمان برند های معتبری چون یکویک، چینچین، مهرام و … فعالیت داشتند که بجز این ها برند های متفرقه هم وجود داشت .
بهروز در برهه ای قرار داشت که اگر تلاش و پافشاری نمیکرد امروزه در بازار مواد غذایی جایی نداشت و قطعا موفق نمیشد . او معتقد است که عقبنشینی مرگ فطری یک انسان تلاشگر است بنابراین کارآفرین شکست را نمیفهمد اما تجربه را خوب درک میکند.

ورود محصولات بهروز به بازار
وقتی محصولات بهروز در کنار برندهای بزرگی چون مهرام و یکویک وارد بازار شد؛ عکسالعمل بازار هم در نوع خود جالب توجه بود به طوریکه در آن زمان حتی خود بهروز فروتن را هم زیاد تحویلم نمیگرفتند و فکر نمیکردند که روزی بهروز هم همپای آنها رقابت کند . در آن موقع بهروز نزدیک 60 نوع محصول غذایی تولید میکرد و سپس وارد سندیکای صنایع غذایی شد.
پس از مدتی که عضو این سندیکا شد اعلام کردند که قرار است از واحدهای همدیگر بازدید کنند و این بازدیدها از واحدهای تازه تاسیس انجام میگیرد. وقتی به کارگاه بهروز رفتند متعجب شدند که چقدر کوچک است و او چگونه توانسته در این کارگاه این همه محصولات متنوع تولید کند . روزی 400 کارتن با 25 کارمند این فعالیت ها انجام می گرفت و به نظر می رسید که چون رقبا پول سابقه و ارتباطات داشتند، بهروز را جدی نگرفته بودند، بعدها هم مشخص شد که رقبا آمده بودند شرکت بهروز را ارزیابی کنند و درواقع بازدیدی در کار نبوده است.
در زندگینامه بهروز فروتن می خوانیم که اولین تولیدات محصولات بهروز در این دوران که آوازه اش شهر را پر کرده بود عمدتا شامل سالاد الویه، کشک بادمجان- شلهزرد، ترشی و بعد سس مایونز بود. که از محصولات پر طرفدارش سس مایونز بود که به تولیداتش اضافه شد .جالب است بدانید همسرم و خواهر زن بهروز فروتن پیشنهاد تولید سس مایونز را مطرح کردند البته آنها درست کردن سس مایونز را در حد خانگی میدانستند اما بعدها تکنولوژی آن را به کار گرفته و به تولید انبوه رسیدند.
دهه 70 زمانی بود که بهروز بسیار رشد چشمگیری کرد و تولید و توزیع محصولاتش نیز بیشتر شد .و شروع به گسترش تبلیغات خود کرد.

صادرات محصولات بهروز
در کنار برخی سختی ها در زندگینامه بهروز فروتن صادرات بهروز هم رونق می گرفت و راهها برای ورود به بازار های جهانی بازتر می شد. نخستین محموله های صادراتی بهروز در بازار آمریکا مشاهده شد و مواد غذایی ایران با برند ایرانی عرضه شد و FDA آمریکا را دریافت کرد .
به جز آمریکا صنایع غذایی بهروز به کشورهای اروپایی، ژاپن، کانادا و کشورهای عربی هم راه پیدا کرد. او در حال حاضر بیش از ۲۰۰ لوح و تندیس و لوح خارجی دریافت کرده . و قهرمان قهرمانان در صنعت غذا شده و جزو اولین سفیر یونیسف در ایران است.
او نیز همکار سازمان استاندارد هم شده ، بیش از 9 کنگره ملی صنایع غذایی دایر کرده و عضو شورای صنایع غذاییاست.اوهمه افتخارات اجتماعی را در یک چیز میداند خودش را گم نکرده، نباخته و فخر نفروخته، فقط پشتکار داشته و باور. صنایع غذایی بهروز تا کنون ۶ واحد تولیدی در کشور احداث کرده که تحت لیسانس بهروز کار میکنند که البته آن هم به دلیل ارزان تمام شدن تولید محصول در مبدأ است.
پرسودترین سرمایه گذاری عمر

استاد احمد محمدی
سخنران انگیزشی و مربی توسعه فردی، مدرس و مشاور کسب و کار
برای مثال آبلیموی بهروز در هرمزگان پر میشود یا ربگوجهفرنگی و مربا در مشهد انجام میشود و از سویی واحدهایی که با ظرفیت کم تولید میکنند را به کار میگیریم.بنابراین در شیراز، کرج و مشهد و هرمزگان و اصفهان هم تحت لیسانس دارد و البته کشت و صنعت و تحقیقات هم انجام میدهد.
در حال حاضر سس مایونز بهروز همیشه در حال فعالیت است و بیشترین فروش را در تولید سس دارد . اما بهروز فروتن می گوید از بین تمام تولیداتش مرباها را بیشتر دوست دارد .
اگر شما تمایل به مطالعه زندگینامه سایر افراد بزرگ و موفق دارید به صفحه زندگینامه افراد موفق مراجعه کنید.
18 پاسخ
من دلپذیر رو ترجیح میدم به نظرم بهتر و خوشمزه تره
سلام کاربر عزیز
ممنون از اینکه نظرت رو با ما به اشتراک گذاشتی
جالب بود برام ممنون
سلام مهلقا عزیز
خوشحالیم که رضایت شمارو جلب کردیم
بهروزم بین المللی شد😅
سلام لعیا عزیز
ممنون از ارائه نظرتون
چه خانوادگی همه با هم فعالیت میکنن
سلام شکور عزیز
حمایت از یکدیگر یک اصل مهمه
Mn asheghe sos mayonezam
سلام کاربر عزیز
ممنون از ارائه نظرتون
بازم از این مقاله های خوب به اشتراک بگذارید ازتون ممنونم
سلام سعید عزیز
به روی چشم
Cheghadr sakht koosh boode barikalla
سلام کاربر عزیز
ممنون از ارائه نظرتون
محصولاتشون خوبه خدایی من راضیم
سلام محمد عزیز
ممنون از اینکه تجربه خودت رو با ما به اشتراک گذاشتی
مقاله هایی که درباره افراد موفق به اشتراک میگذارید خیلی برای من لذت بخش و جالبه
ممنون
سلام یگانه عزیز
از جلب رضایت شما خرسندیم